Dagboek

Aantal berichten: 877
Ga naar:   

Weer naar school

27 augustus 2018

Vandaag begon school weer en startte ik in groep 4. Ik vond het toch best spannend, want het is toch weer 2 nieuwe juffen, maar gelukkig wel met dezelfde klasgenoten. Maar iedereen is erg trots op mij en ik ook wel op mijzelf. Ook in groep 4 zal het weer goed gaan, dat weet ik zeker. 

 

Etentje afsluiting zomervakantie

25 augustus 2018

Vandaag zijn we heerlijk uit eten geweest om de zomervakantie af te sluiten. Maandag moet ik weer naar school en start ik in groep 4. Allemaal best spannend, maar vandaag nog even heerlijk uit eten geweest. Ook opa en oma waren van de partij. 

Dagje en nachtje Drouwenerzand

18 augustus 2018

Genoten van een heerlijk dagje attractiepark Drouwenerzandinclusief een nachtje hotel.

Het was heerlijk weer en niet al te druk, dus de wachttijden waren ook niet lang. Echt super genoten. 

 

Vakantie Resort Arcen

04 augustus 2018

Gisteren teruggekomen van 2 heerlijke weken Resort Arcen. Ondanks dat het tijdens ons verblijf het warmste plekje van Europa was met 38.2 graden, hebben we genoten (al had het wat ons betreft wat minder gemogen, maar mogen zeker niet klagen). We waren dit jaar voor de 3de keer op rij in dit geweldige park. Het blijft een top park. Hele leuke animatie, geweldige shows, lekker eten en mooi weer, wat wil je dan nog meer. Ik kon lekker mijn gang gaan met de animatie en papa en mama hadden dan ook even rust. Ik heb het super naar mijn zin gehad. Papa en mama zijn ook heerlijk tot rust gekomen, wat we echt even nodig hadden na een heftige periode en de periode die er nog aan komt. Tijdens onze vakantie zijn opa en oma ook nog 2 dagen langs geweest en dat was super gezellig. Tijdens de vakantie hebben we door het warme weer en de ziekte waar mama tegen vecht niet veel uitjes gedaan, maar dat vond ik helemaal niet erg. We zijn wel naar de dierentuin geweest, naar de kasteeltuinen samen met opa en oma en ijsje eten in een ijssalon. 

Jurissac Kingdom Schiedam

14 juli 2018

Vandaag ben ik met papa en mama naar Jurrassic Kingdom geweest in Schiedam. Het was geweldig. Ik vond dino's helemaal geweldig, dus had het helemaal naar mijn zin. Uiteraard hebben papa en mama heel veel leuke foto's gemaakt. Een aantal staan in mijn album.