Dagboek

Aantal berichten: 877
Ga naar:   

Een cadeau van opa en oma

22 juni 2018

Vandaag heb ik van opa en oma een aquarium met goudvissen gekregen. Ik mocht hem zelf uitkiezen en indelen. Ik heb dit cadeau gekregen omdat ik het zo goed doe op school. Ondanks dat het geen makkelijk jaar is i.v.m. ziekte van mama lukt het mij meestal toch om goede cijfers te halen en goed mijn best te doen. Daarom is iedereen ontzettend trots op mij en ik zelf natuurlijk ook. 

Juffendag Groep 3

20 juni 2018

Vandaag was het juffendag en hebben we voor allebei de juffen een mooie bloem met kaartje meegenomen naar school. Zo hadden beiden juffen een grote bos bloemen. Samen met de juffen en een paar hulpmoeders zijn we naar de natuurspeeltuin geweest waar we lekker konden klimmen, rennen en bewonderen. De juffen hadden fruit meegenomen met prikkers, zodat we een eigen fruitstok konden maken. Dat was echt heel erg lekker en gezellig. 

 

Vaderdag 2018

17 juni 2018

Vandaag was het vaderdag en daar horen uiteraard cadeautjes voor papa bij. Ik heb een zelfgemaakte sleutelhanger met een gedicht voor hem gemaakt en daar was papa erg blij mee. Ook heeft hij een controller gekregen voor Playstation 4 en een hele mooie beker met een foto van ons erop. Papa was er heel blij mee. 

 

 

Schoolreisje groep 3, d.d. 7-6-2018

07 juni 2018

Vandaag gingen we op schoolreisje naar Avifauna. Het was echt ontzettend leuk. We hadden heerlijk weer en hebben genoten. Mama vind het altijd erg spannend als ik met schoolreisje ga, maar gelukkig gaat het altijd goed en kom ik heel blij en enthousiast weer thuis. Ook dit keer was het leuk. Ik heb zelfs geholpen om een vogel te vangen en mocht een echte handschoen aan waarop de vogel kwam te zitten. Ik vond het super spannend, maar ook super stoer want een klasgenoot van mij durfde niet, dus stapte ik naar voren. Ik durfde het wel en vond het heel leuk. We hebben ook lekker gegeten en nog even gespeeld in de speeltuin. Toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. 

Workshop Masker maken

30 mei 2018

Vandaag heb ik deelgenomen aan een workshop "masker" maken bij Intratuin Voorschoten. Terwijl papa en mama lekker op het terras een bakkie koffie aan het drinken waren heb ik een heel mooi masker gemaakt.