Dagboek

Aantal berichten: 964
Ga naar:   

Dochter moeder dagje

23 juli 2019

Vandaag een heerlijk meidendagje gehad met mijn lieve mamsie 😍. Eerst hebben we een nieuw onderkomen voor de katten geknutseld, toen zijn we lekker wezen shoppen en heb ik voor het eerst al mijn kleding zelf uitgezocht en moet zeggen.....mama vind dat ik een goede smaak hebπŸ’–. We hebben samen lekker een broodje en een ijsje gegeten en daarna nog even elkaars nageltjes gelakt 😍.

Echt een heerlijke dagπŸ’–

Laatste ochtendje school

19 juli 2019

Vandaag was mijn laatste ochtend groep 4, hierna heerlijk 6 weken vakantie.

Uiteraard een cadeautje meegenomen voor de juffen en ze vonden het echt superleuk.

2de rapport groep 4

18 juli 2019

Ik kwam vandaag thuis met een super goed rapport. Papa en mama zijn super trots op mij en opa en oma ook, dus.....uiteraard mocht ik van papa en mama en van opa en oma een cadeautje uitzoeken bij intertoys en dat is uiteraard prima gelukt 😍.

Oma is jarig

11 juli 2019

Hiep Hiep Hoera.....oma is vandaag jarig.

 

Schoolfeest 2019

09 juli 2019

Vandaag was het schoolfeest en waren alle ouders uitgenodigd in de gymzaal van de school om te komen kijken naar ons optreden met Djenga trommelen. Het was echt heel erg leuk om een keer te doen.