Dagboek

Aantal berichten: 877
Ga naar:   

Bevrijdingsdag

05 mei 2018

Vandaag zijn we naar BrasseriePark geweest. Hier word elkaar jaar met bevrijdingsdag allemaal leuke dingen georganiseerd. Zo kan je meedoen met het versieren van je fiets, rijd er een treintje, staan er springkussens en kan je ponyrijden. Echt super leuk en het was weer fantastisch weer. 

 

Naar de Bioscoop en lekker uit eten

02 mei 2018

Vandaag ben ik met papa en mama naar de Bioscoop geweest. 

Het was erg gezellig en een leuke film. Na de film zijn we gezellig uit eten geweest bij Eten en Zo in Zoetermeer. Dat vind ik altijd heel erg lekker en kan ik zelf pakken wat ik wil eten. Echt heerlijk. Ook kan ik daar lekker spelen, terwijl papa en mama nog even dooreten. 

 

 

Koningskermis

27 april 2018

Uiteraard kon een bezoekje aan de Koningskermis niet uitblijven. 

 

Koningsdag

27 april 2018

Vandaag is het Koningsdag en daar hoord Oranje, Rood, Wit en Blauw natuurlijk bij. 

Mijn 1ste zwemfeestje

21 april 2018

Vandaag mijn eerste zwemfeestje gehad van mijn vriendinnetje Mare. Het was echt super leuk, lekker gezwommen en lekker gegeten.