Memories van Lindsey

Aantal memories: 100

Ik heb voor het eerst, helemaal alleen, zonder hulp van papa of mama, een boterham gegeten op maandag 18 juni 2012

Ik vind een boterham met pinadakaas of hagelslag heel erg lekker, maar smeerworst, jam en stroop is ook heel lekker. Vanaf nu kan ik dat helemaal alleen, zonder hulp van papa of mama en om te zorgen dat ik mijn kleding niet zo vuil maak, doen papa en mama mij gewoon een kliederschort aan, kan ik toch lekker kliederen.

Ik heb voor het eerst met een vriendinnetje gespeeld op vrijdag 27 april 2012

Mama's collega is met haar dochtertje Jamie-Lee op visite geweest en toen heb ik voor het eerst met iemand van ongeveer mijn eigen leeftijd gespeeld.

Ik ben voor het eerst geveld door een griep op dinsdag 10 april 2012

Ik heb 3 dagen 40 graden koorts gehad, was hangerig en huilerig en wilde eigenlijk helemaal niets, behalve tegen mama aanliggen.
Na 3 dagen ging het opeens een stuk beter en was ik koortsvrij. maar na 1 dag werd ik weer ziek en had ik last van keelpijn, was verkouden, had lichte verhoging en was hangerig.

Papa en mama hebben het virus bestrijdt met Luuf, Neusspray, Hoestdrank en Sinaspril.

Mijn 9de en 10de tandje blijk ik al te hebben op maandag 9 april 2012

Het blijkt dat ik mijn hoektandjes onderin ook al heb gekregen. Het is niet duidelijk wanneer die precies zijn doorgekomen, papa en mama hebben dat gemist.
Daarom hebben we ze in het gebitoverzicht per vandaag geregistreerd. Dit betekend dat ik nu alleen nog maar mijn 4 achterste kiezen moet krijgen. De rest van mijn gebit is nu compleet.

Mijn 8ste tandje werd ontdekt op maandag 12 maart 2012

Dit tandje heeft lang op zich laten wachten, maar is nu toch eindelijk doorgekomen.
Ik moet nu nog 4 kiezen en 2 tandjes krijgen en dan is mijn gebitje compleet.